Hoppa till innehåll

Jag har sysslat med standup comedy sen 2005 och blev snabbt väl mottagen i branschen och TV-debuterade samma år i ”Stockholm Live”. Sen dess har jag uppträtt på många av landets klubbar samt på företagsevent och privata fester. Vill du boka en komiker till din fest? Jag kommer gärna och gör ett personligt uppträdande anpassat för er och era gäster. Släng iväg ett mail så återkommer jag med prisförslag. Så här har några klubbarrangörer, företagskunder och privatpersoner beskrivit mig:

Boka mig gärna via kryddafesten.se Eller via mitt kontaktformulär
Sara Andersson är en av hjärnorna bakom Cirkus Kiev i P3 där hon bland annat gör rösten till Singel-Sylvia. Sara är en av Oslipats största favoriter. Hon är både bitterljuv och intelligent på scenen.
Oslipat
Malmö-Stockholm-Uppsala-Jönköping
Oj vilken tjej. Snabba repliker och roliga skämt som gick igenom gästerna. Du fick oss att skratta åt både högt och lågt och bidrog stort till min 60 års skiva. Oj vad gästerna kom fram och sa lovord om din stand up Tack!
Anette
Privatsällskap Stocksund
Sara tog publiken (en samling medelålders/ äldre män) på ett charmant och underhållande vis. Alla var nöjda, bra variation på skämten och ämnen. Rekomenderas varmt!
Staffan
Privatsällskap Lidingö
Känd från grymma P3-programmet "Cirkus Kiev" men också allt mer känd som ståuppkomiker. Sara Andersson är smart, rolig och egen.
RAW
Stockholm
Personligt, glimten i ögat, många skämt per minut, fyndigt, överraskande. Wow!
Gasta
Gävle
Rolig, fräck! Kul med ett riktigt genomtänkt program. Kan absolut rekommendera henne vidare.
Jens
Företagskund Västerås
Bra show! Duktig på att känna av publiken!
Thea
Privatsällskap Stockholm